Skall man bli Teamet som skall åka hem med 10 000kr i fickan...
och samtidigt få med sig hem väldens godaste matfisk hem.....
Gösfestivalen är ju en av årets höjdpunkter...
Inbjudan.pdf
eller kolla in Hemsidan och klicka på Gösfestivalen i Menyn....
Glöm inte att kolla på filmen längst ner i blogginlägget......
Panerad Gös
Antal portioner: 4
Tillagningstid: 20 min
Ingredienser:
600-700 g färsk Göskfilé
2 dl matlagningsgrädde
1 dl ströbröd
1½ tsk salt
2 krm peppar
matfett till stekning
Marinad:
½ dl olivolja
1 tsk Samblolek
Sås 1
knorr Vitlöksdressing 1 påse till 2 dl
Rödlök hackad
Creme Fraiche 2 dl
Tillagning:
Blanda ihop marinaden
Dela fiskfilén i portionsbitar och
lägg dem i marinaden i ca 2-3 timmar,
Doppa fiskbitarna i grädden och
vänd i ströbröd blandat med salt och peppar.
Stek i ganska rikligt med fett på medelstark värme,
3-4 minuter på varje sida.
Vänd fisken när paneringen fått vacker färg på ena sidan.
Blanda ihop såsen ställ in i kylen...
serveras med klyftpotatis
Hittade en trevlig film från 2006 Gösfestival...
Se inlägg från Jimmy Johansson, Ronny Andén och andra som du kan ha missat
på Facebook den här veckan.
Jimmy Johansson har delat ett foto och andr...
16 timmar sedan